Sejur Turcia

Turcia este una dintre cele mai fascinante destinatii turistice din lume, cu peisaje splendide si o istorie bogata. Cele mai frumoase destinatii, plaje exotice, cu nisip fin si apa cristalina, nenumarate vestigii ale mileniilor trecute, evenimente si festivaluri culturale, precum si o bucatarie traditionala rafinata, Turcia va satisface cu siguranta si cele mai exigente gusturi. Turcia isi respecta pormisiunea de destinatie turistica de top, oferind numeroase facilitati de cazare, hoteluri de prim rang, dar si vile si conace confortabile.

Acoperind o regiune intinsa, cu asezari vechi, care au schimbat de multe ori stapanii, de-a lungul istoriei, intrand sub controlul unor civilizatii precum imperiul hitit, macedonii lui Alexandru cel Mare, imperiul roman, imperiul bizantin, regatul Trabzon, turcii selgiucizi si imperiul otoman, Turcia este o destinatie surprinzatoare. Cu o oferta turistica bogata si extrem de variata, Turcia ofera o gama larga de atractii, de la temple antice si vestigii arhitectonice ale culturilor bizantine si otomane, pana la statiuni balneare, alimentate de izvoare termale si statiuni estivale, cu plaje cu nisip fin si ape cristaline, de un albastru profund.

De asemenea, bucataria traditionala turceasca reprezinta un deliciu ce nu trebuie ratat, in timp ce mestesugurile si formele traditionale de exprimare artistica (covoarele, tirul cu arcul, luptele cu camile, muzica folclorica, dansurile populare) contribuie la elementul de unicitate al unei vacante in Turcia. Un sejur in Turcia va satisface, cu siguranta, si cele mai exigente gusturi turistice.

Sejur Turcia array(1) { ["link"]=> string(12) "sejur-turcia" }
octombrie
decembrie
27.12.2012
cele mai bune tarife
noiembrie-decembrie
aprilie - mai
25.04
01 mai
noiembrie, decembrie
noiembrie, decembrie

 

Copyright AA travel & business services © 2007 - 2010

AA travel este o agentie turism dinamica, creativa, ce se diferentiaza de alte agentii de turism prin originalitatea si diversitatea ofertelor de turism.

cheap mac makeup